sms-loansMedan du väntar på att du ska vinna flera miljoner kronor på betspin kan du trots det vara i behov av pengar. Du kanske har en betalningsanmärkning som gör det svårt för dig att få låna pengar? Det innebär dock inte att allt hopp är ute och om behöver pengar fort finns det många aktörer som är villiga att låna ut pengar till dig trots att du har en betalningsanmärkning eller flera. Det finns nämligen så kallade snabblån som snabbt kan rädda din situation och förse dig med pengar när du behöver dem som mest.

Detta handlar ofta om mindre summor, till exempel upp till 15 000 kronor. De har även ofta en relativt kort återbetalningstid. En del kreditbolag kan dock ge dig möjligheten att förlänga lånetiden mot en avgift. Om du får många utbetalningar på en och samma gång eller är i behov av att få lönen att räcka lite längre kan detta vara lösningen för dig. Betalningsanmärkningar gör ditt liv mycket svårare, och det kan leda till att du till exempel inte får hyra den lägenhet du vill eller ta bostadslån med mera. Många med betalningsanmärkningar upplever att de blir behandlade som att de vore svårt sjuka i en smittsam sjukdom och det blir svårt för dem att vara en del av samhället.

Som tur är har allt fler aktörer börjat att inse att man kan ha haft en mycket god och skötsam ekonomi innan dess att man gjorde misstaget och fick en betalningsanmärkning. När du tar sms-lån och betalar tillbaka i tid och sköter ditt lån belönar de dig ofta genom att låta låna ut en större summa nästa gång. Här har du därmed chansen att bevisa din pålitlighet och kreditvärdighet. Det finns dock givetvis en del krav när det kommer till ålder och inkomst även här.